VM i Italia... og det nytter ikke å leke Cowboy, Sim..

20-11-2013
.... er en liten stund siden Sim og hundene kom vel hjem igjen etter en laaang biltur...

Dette er "gammelt" nytt, men kort oppsumert ble det en flott bronse medalje til Norge med Torres på stafetten som gikk på fredag. Sim sykla siste etappe, og pga av varmen ble distansen korta ned. Det passa nok Torres godt, og han gikk stødig og med full trøkk hele veien.
 
På lørdag var det veldig varmt, og Sim kjørte 1 hund sparkesykkel med Cowboy- de lå veldig godt ann halvveis, men etter 3 fall og det ene ganske voldsomt, så kunne de sparke inn til en foreløbig 15 plass... 

2 hund sparkesykkel ble avlyst pga det varme været- og ble kun 1 dags løp...

På søndag kjørte Sim Disl og Anges, og han var fornøyd med hundene i den sleipe og tunge løypa. Det ble bare en 10 plass- der Lena tok sitt 21 VM gull. Vi er imponert over den dama. Jan Erik kjørte Piraja og Torres og kjørte inn til en fin 16 plass.

Sim valgte å stå over 1 hund sparkesykkel da håndleddet var veldig vondt. 

Alt i alt hadde de en fin tur i varmt Italia-vær med en flott norsk gjeng... (og mye fin gjørme har de tatt med hjem....)

Etter hjemkomst har Sim tatt 2 røntgen bilder og CT.  Det viser seg at båtbeinet (i håndleddet) er brukket, noe som resulterer i gips i 12 uker.... Ganske kjedelig nå midt i sesongen, men godt mange av de viktigste løpa er på etter vintern...  
Men han blir nok en råtass på å gå uten staver...- 

Ellers vokser valpene og de blir 8 uker på lørdag.... 2 av valpene har reist til Tyskland, men de fleste blir henta fra helga og ut over.... Men det blir igjen to valper her på Fuglseth, og snart blir det små-puppiser igjen da Mia har termin på mandag.... Veldig spennende dager (og jeg 6 des. så her går det slag i slag- mitt kull er "bare" på en- men vi prøver å tippe hvor mange Mia har... ).
Vi er litt av et team...
Oppdateringer kommer når det skjer noe...