Hamarsprinten

08-01-2014
Forrige helg var det sesongens første løp og Hamarsprinten... Sim hadde meldt seg på i 2 hund snørekjøring, men siden han var eneste deltager ble klassen avlyst. Han valgte da å stille opp i 4 spann slede... 
Cowboy og Anges i led, Torres og Ruby bak. Det gikk helt greit, Cowboy gikk veldig bra foran, så det var veldig positivt. Ruby og Anges gikk også bra, men Sim måtte bremse mye begge dager for å ta hensyn til Torres. Resultatmessig ble det ikke bra, men vi håper å komme sterkere tilbake. Eira Asseby vant- grattis. Du er rå!!

Disl har stått i nesten 1 mnd igjen, men vi håper å begynne å trene henne igjen veldig snart. Gleder oss til å få henne med på laget igjen..

Svein Ivar sitt håndledd er fortsatt ikke grodd, og han må belage seg med å gå med gips i 6-8 uker til.... Ting skal ikke være helt enkelt for tida....

MEN mumitrolla til Mia er det bare bra med- de vokser og er en helt herlig gjeng. Veldig rolige disse valpene her... de er 6 uker nå, og snart reiseklare til sine nye hjem... Vi har en hannhund ledig for salg.... - og håper noen kan gi han et godt hjem.