En liten oppdatering

13-02-2014
Det ble dessverre ikke noe SOC, NM eller EM i Finland på Sim og hundene (ser vel ikke ut som at dette er vår sesong i år...). Etter å ha gått med gips i 12 uker, så viste CT at bruddet ikke har grodd så veldig godt... , og SIM fikk streng beskjed om å ta det med ro- verken trening eller konkurranser, snømåking og hånda mest mulig i ro... Så de 3 siste ukene har han ikke trent, og PRØVD å holde hånda i ro... Han skal på ny CT over helga, så da er vi spent på hvordan det ligger ann. Håpet og den store målsetningen i år er kongepokal-løpet i combined (med Disl), så får vi se.... , og NM på Spitsbergseter om en liten stund til. Mona har trent hunder i det siste, og har kost seg masse på tur... , men formen er heller laber så noe kongepokal-løp på meg blir det IKKE... Veldig synd om ikke Disl får gått, siden ho virker til å være i god form.

Til helga er det Nittedals-løpet på Lygna, og jeg stiller med et 4 spann, mest for fun, men supert at Nittedal tar med en sledeklasse også. Løypa er veldig kul, så dette blir moro! Jeg tenker nok at det blir Disl og Anges foran og Ruby og Cowboy bak. 

Nå er det 1 år siden vi var i Alaska å konkurrerte- vi har tenkt mye på det, var en FANTASTISK opplevelse å være der borte i 1 mnd. Drømmer og lengter masse tilbake... Må få gratulere Arleigh (han vi bodde hos) som vant For Rundy i år også.... Imponerende!

Mye snø har det vært i vinter (i alle fall her..., men nå er det mildvær...)

To klatremus.... og Mia under...