Info og bilder av Storm

                                                   


                                                 .......i det grønne element i Belgia...

Født: 2007
Vekt: 35 kg
Høyde: ca.70 høy
Hd-fri (A)

Stamtavlen hans ligger her:
http://www.vorsteh.no/medlem/vorsteh.php?regnr=17447%2F07

Dette er hva Eskil skriver om Storme-gutten:
Storm kom til verden hjemme hos Solveig Aaseby. Han bodde i Nittedal frem til han var ca 1,5 år.

Fam. måtte flytte til Belgia pga. jobb. Storm var med på treninger i NHK den første tiden og utmerket seg tidlig som talent.

Jeg tok kontakt med Tone og fikk han til Norge før VM sesongen i fjor. Storm hadde aldri gått noe løp før denne vinteren.
Han ble satt i trening hos meg fra 01.01.11. Første start ble 3. etappe på NM stafetten på Veldre sag. Nest beste etappetid. Jeg kjørte Hadelandsløpet som utaksløp til VM og vant med 37 sek. Videre ble det 3 VM starter på tre dager: sølv på 15 km pulk, bronse på combined og gull i stafett. De tok også NM gull i pulk på Konnerud nå i januar.


Som kjørehund har Storm sin styrke på å fokusere 100% på oppgaven. Han ser ingen andre i løypa, hverken mennesker, dyr, løse hunder el. Det går rett frem like fort i front som bak på drag. Han er psykisk tøff og reagerer ikke på gjennomslag eller konfrontasjoner mellom løpere. Storm kan avansere i feltet og kjøre fra. Han løper godt i alle typer terreng, men har sitt fortrinn i utfor og slake partier. Storm er ærlig, og når du ser han er sliten har han tatt ut alt. Han er kanskje noe svak på oppløpet, jeg tror det er fordi han løper så fort han kan hele tiden.

Som familiehund er det ikke mye og utsette på Storm. Han kan luftes løs, krangler ikke med andre hunder, stikker ikke av og jager heller ikke hårvilt. Han
er god til å restituere og sover mye inne. Han er en rolig innehund.Storm og Eskil under VM i Holmenkollen i 2011-